1 Nisan 2015 Çarşamba

DEXERLY KREM,NUXE KURU YAĞ,DERMOECZANEM HEDİYE ÜRÜNLER

Merhaba; bugün sizlere dermoeczanem sitesinden hediye gelen ürünleri tanıtacağım .
Nemlendirici krem içeriğinde özellikle kuru ciltler için yoğun nemlendirici olduğu yazıyor, iyi bir krem olduğunu duymuştum fakat; kullanma fırsatım olmadı.Dermoeczanem bu ürünü 100 tl ve üzeri avene alışverişi yapanlara hediye olarak yolluyor.www.dermoeczanem.com adresinden inceleyebilirsiniz.
Bunlarda sırasıyla 1-2(jole), 3(şampuan),4(saç kremi),5(deniz tuzu maskesi),6(avakado maskesi),7(kayısı peeling)..
Ben bunlardan sadece avakado maskesi yaptım yüzüme pek bir fark göremedim.Siyah noktalar ve nem için bu maske bakalım uzun vadede neler olacak yorumlarımı takip edin.
Birde bu kutuda gelen bioderma sebium arındırıcı yüz yıkama jeli vardı onu fotoğraflayamadım kutuda küçük bir resmi var .Bu jel güzel ama ben yüzümü genel de nilera bebek sabunu ile yıkıyorum çok memnunum ilerleyen zamanlarda yüz temizleme rutini yazacağım orada kullandığım diğer temizleme ürünleri de anlatacağım.
Bu da meşhur nuxe kuru yağ.Bu ürün çok güzel kokuyo sanırım kokusu çok rağbet gördüğü için parfümünü de yapacaklarmış.Bu yağ cildinize kollarınıza boynunuza veya bacaklarınıza sürdüğünüzde sağlıklı ve ışıl ışıl parlıyor,gece için süper bir ürün.Üstelik yağsı bir his de bırakmıyor.Yanaklarınıza highliter olarak da kullanabilirsiniz ben çok memnun kaldım, deneyin derim..
Bu da mercekli küçük ayna bunu da yollamışlar.dermoeczanem (dermogroup) ekibine teşekkür ederim.Gelecek yayınlarda yorumlarınızı bekliyorum..