30 Mayıs 2015 Cumartesi

BÜYÜK SEPHORA ALIŞVERİŞİM

Merhaba sevgili arkadaşlar;

Bugün sizlere Sephoradan aldığım, ürünler ve ilk izlenimlerimi yazmak istedim. 
 Ilk olarak NACED 2 paletinden bahsetmek istiyorum. Her yer de sıkça bahsedilen hatta makyaj yapan herkesin çekmecesinde olabilecek yegane palet.

Renklerin güzelliğine bakar mısınız ne kadar sıcak kahve tonlarında... Çok güzel makyaj yapabileceğiniz bir palet.Sadece bu palet ile her türlü makyaj yapılır..Fırçası zaten mükemmel.Renkler gerçekten çok pigmentili ama the balm nude tude kadar tozutmuyor.

Ikinciiiii Roller lash maskara. Benefitin bu maskarası kısa, seyrek,düz kaşların çok memnun olacağı mükemmel bir ürün.Aynı  maskarayı arkadaşım kullanıyor, normalde kirpikleri düz ve kirpik kıvırıcı ile kıvırmaya çalışıyordu olmuyordu.Ne kullandıysa memnun kalmamıştı.Bu maskarayı aldı o kadar memnun ki, kirpik kıvırıcıyı filan attı bi kenara.Tek bir maskara hem kıvırıyo,dolgunlaştırıyo,uzatıyo.Asla topaklanma yok,dökülme zaten yok ve çokk kalıcı.Kısacası kirpikleriniz çok inatçıysa ve dolgun ve kıvrık kirpik istiyorsanız tek tek tavsiyem.
Bu da o çok meşhur benefit the porefessional makyaj bazı.Bu ürünü yüzlerce blog yazmıştır.Ben pek makyaj bazı kullanmıyorum, ama almışken iyi birşey olsun istedim.Özel gece makyajlarında lazım olacak kesinlikle.Gözenekleri gizlediği doğru çünkü yapısında müthiş silikon var.Makyajı da gün boyu yüzde bozulmadan tuttuğu da doğru.Bu tarz ürünleri çok sık kullanmamak lazım.İleri zamanlarda gözenekleri daha da genişletebilir.Gözeneklerini küçülttüğünü düşünmüyorum o yüzden gözenek gizleyici diyorum.Hiç bir makyaj ürünü bakım yapmaz bana göre.
Diğer bir üründe bu çoklu makyaj fırça seti.Bu ürünler hakkında deneyimi mi uzun zaman kullandıktan sonra yazmak istiyorum.Çünkü fırça da en önemli özellik dökülme yapmaması ve deformasyona çabuk uğramaması, ürünleri yememesi.Ben yeni fırça alınca yıkıyorum, sonuçta sentetik ürünler. Ama dokusu ve sıklığı iyi.

Benim anlatacaklarım bu kadar varsa sormak istedikleriniz ben buradayım...

Sevgiler..