4 Mayıs 2015 Pazartesi

Loreal caresse ruj ve emily dudak kalemi

Merhaba; bugün sizlere müthiş ikilim den bahsedeceğim.Öncelikle belirtmek isterim ki, ben yazılarımı uzun uzun yazmayı sevmiyorum,hem sizleri sıkmamak adına hemde kısa ve öz bilgilendirmek adına markayı, kendi deneyimimi ve markanın kendi vaat ettikleri (+,-) özlelliklerden ve önerilerimden bahsetmek istiyorum.
İşte benim favori ikilim.Özellikle doğal durması , ağır göz makyajlarında natural olması ve ince dudakları dolgun göstermek açısından süper diyebilirim .
Loreal caresse 503 seductıve beıge ruj :
Ten rengi olan bu ruj kahverengi ile şeftalinin karışık en açık tonu diyebilirim.Dudağınıza sürdüğünüzde çok yumuşak ve hoş bir duruşu var.Islak değil böyle dudak nemlendiricisi sürmüşcesine.Ve ilk sürdüğünüz deki o parlak görüntü gün içinde matlaşıyo ve geriye o güzel tonu kalıyo.Ben bu ruju çok yakıştığını düşündüğüm emily 203 numaralı dudak kalemi ile kullanıyorum.o kadar hoş uyuyorlar ki..
Ben dudak kalemini sürünce elimle dağıtıyorum, çizgi gibi durması hoş olmuyo.Burda bileğimde dudak yapıp göstermeye çalıştım:)Ama dudak kalemini dağıtamadım ama dudakta çok yumuşak bir kalem olduğu için rahat dağıtabilirsiniz.Hatta daha dolgun olması için dudak gölgeledirmesi de yapabilirsiniz.
Bu şekilde dudak kalemi ile dudağınızı daha çekici ve alttan dolgun gösterebilirsiniz.....

Yorumlarınızı bekliyorum..Takip ederseniz çok memnun olurum ..