28 Nisan 2015 Salı

NOTE marka ürün yorumları ve NOTE kampanyası

                        Merhaba; bugün sizlerle note marka ürünler hakkında deneyimlerimden bahsedeceğim;

Ilk olarak note markasının terracotta pudra ile başlamak istiyorum.Önümüz yaz yüzümüzün ışıl ışıl canlı görünmesi için highlighter ( aydınlatıcı) ihtiyacımız olacak.Özellikle soluk ve nemsiz ciltler iyi bir ışıltı ile daha fresh görüntü oluşturabilirler.Bunun için markalara dünyaca para dökmeye gerek yok fiyatı da içeriği de temiz ürünler bakabiliriz, işte tam bu noktada note terracotta imdadımıza yetişiyor.Ben aslında sıvı aydınlatıcı arıyordum bu pudra yapıda olduğundan tereddüt ettim fakat içeriğindeki doğal yağlardan sanırım yüze sürünce kremsi dokusunu hissedebiliyorsunuz.Ben bazen sadece bu ürünü Elmacık kemiklerime ve alnımın köşelerine sürüyorum.Cildimle bütünleşiyor doğal ve ışıltı  bir ten oluşturuyor.
Ben 01 numara olan en açık tonunu kullanıyorum.İçeriğinde PARABEN yok.
Yapısı kremsi, allık fırçanızla çok rahat kullanabilirsiniz , yalnız alırken fazla kaçırmayın.ürün biraz fazla geliyo fırçayla hafif dokunuşlarla burun üstü, çene, Elmacık kemiklerine, aydınlatma yapabilirsiniz.Ciltte herhangi bir komedon ve sivilcilendirme yapmadı.Ve kremsi dokusundan dolayı pul pul gibi de görünmüyor.
Cildinizde bu şekilde ışıltı efektleriyle kontür yapabilirsiniz.
Bu da perfect lash mascara, bu maskaranın en sevdiğim yanı içerisinde e vitamin ve tatlı badem yağı bulundurması.Sürünce gerçekten kirpikleri yumuşacık yapıyo, diğer maskaralar gibi sertleştirmiyor.topaklanma ve dökülmede yapmadı .Fiyatına göre süper ürün diyebilirim.Benim gözlerim alerjik olmasına rağmen gün boyunca gözümde kızarıklık ağrı hissi yapmadı ki; benim gözümde hemen hemen kullandığım tüm maskaralar yapıyordu.Dolgunluğu da gayet güzel ; tek tek ayırıyor ve dolgun gösteriyor.
Buda bayılarak kullandığım note 303 numaralı ruju.
Dudakta o kadar doğal duruyor ki; mat ve  şeftali tonlarında diyebileceğim bir ruj.mac kimda sexy rujuyla aynı duruşta diyebilirim.Yine bu rujda e vitamini ve besleyici yağlar var.Dudağı kurutmuyor ve gayet kalıcı.Gün sonunda hala rujun varlığını hissedebiliyorsunuz dudakta.
Bu da 04 numara concealer .Bu ürünün rengi konusunda çok karamsar kalmıştım fakat bugün itibariyle çok çok sevdim.Göz altında o kadar uzun saat kalmasına rağmen mimik çizgilerine dolma yapmadı ve asla ağırlık yapmıyor.ve bu ürünü sürdüğümde göz altım yumuşak ve nemli duruyor.içeriğindeki argan yağı ile;
• Göz altı kırışıklıklarını azaltarak cildi sıkılaştırmaya yardımcı olur.
• Yoğun E vitamini içerir.
• Cildi nemlendirir, cilt hücrelerinin yenilenmesine yardımcı olur.
• Dışarıdan engellenemeyen güneşin zararlı UV ışınları, stres, sigara, hava kirliliği gibi sebeplerden oluşan serbest radikallere karşı koruyucu özelliği vardır.
• Cildi pürüzsüz, yumuşak ve ipeksi hale getirir ve canlı kalmasına yardımcı olur.
Soya proteini ile;
• Göz çevresinde yavaşlayan hücre metabolizmasını uyarıp harekete geçirmeye ve hücrelerin yenilenmesine yardımcı olur.
• Kolajen ve hyaluronik asit seviyesini arttırarak cilt yapısını kuvvetlendirmeye yardım eder.
• Cildin daha canlı, sıkı görünmesine yardımcı olur. 
• Yüksek nem tutucu özelliğine sahiptir.
• Göz çevresindeki ton farklılıklarının giderilmesinin yanı sıra leke ve kırışıklıkların giderilmesine de yardımcı olur. 
Bayaaa güzel değil mi???
Bu da dörtlü göz farım, bunu çok önce almıştım , pek kullanmadım zaten birbirine bulaşmış renkler.ama siyahı kirpik diplerine güzel oluyo çünkü pigmentasyonu baya güzel..
Bu arada siz değerli okuyucularım Mayıs'ın 10 una kadar NOTE ürünlerinde 1 alana 1 bedava kampanyası başladı.Kaçırmayın der, çok mutlu başarılı sürprizlerle dolu bir gün dilerim.
Yorumlarınızı ve sorularınızı bekliyor, beğenmeyi unutmayın diyerek cümlelerime noktayı koyuyorum.