6 Eylül 2015 Pazar

FLORMAR İNVİSİBLE PORES MAKYAJ BAZI


Merhabalar ;
  
Bugün sizlere ambalajı the balm a çok benzeyen, yapısı kıvam olarak benefit makyaj bazını anımsatan bu makyaj bazını anlatacağım sizlere..

Çok fazla makyaj bazı kullanan biri değilim, hatta hiç kullanmıyorum bile diyebilirim . Ama flormar da 5tl gibi komik bir fiyata satıldığını görünce hemen alıp deneyip sizlere yorumlamak istedim. Açıkcası benefiti de ara ara özel gecelerde kullandım onunla kıyaslarsam hiç bir farkı yok kızlar.. O kadar parayı benefite vermektense flormarın bu makyaj bazını deneyin. Gözenekleri doldurup makyajın daha pürüzsüz durmasını sağladığı doğru ama kalıcılık konusunda eksikliği var. Yani aslında çok makyaj kusan bir cildiniz yoksa burun ve yanaklardaki gözenekler için güzel çözüm.. 
Ben uygun fiyatı ile alınabilir olduğunu düşünüyorum. Hem zaten bana göre bu tarz yoğun kıvamlı silikon içeren ürünlerin hepsi aynı. Pahalı ucuz farketmez içerik aynı zaten. 
Çok gerek duyuyorsanız öneririm, sivilce ve tahriş yapmadı bende. 
Ama tavsiyem bu tarz ürünleri sık kullanmayın, zaten çok nadir kullanacağınız ürüne de tabi bütçenize göre değişir; dünya para vermeyin. 
 Umarım yararlı olmuştur , yorumlarınızı bekliyorum...
SEVGİLER