26 Kasım 2015 Perşembe

TURUNCUKASA ALIŞVERİŞİM VE CUMLAUDE LAB. NEMLENDİRİCİ

Merhaba;;
Bugünler de mevsim değişikliğinin acizliğinde kıyafetten, cilt ürünlerine hatta makyaj ürünlerine bile çeşit katanlardan olduğumuz günlerdeyiz di mi? 
Geçenlerde instagram hesabımda da duyurduğum alışverişimi bugün yazmak nasip oldu;) 
Aslında değişik sitelerden alışveriş yapan biri değilim. Sürekli alışveriş yaptığım dermoeczanem.com dışında ara sıra lila kutuya bakıyorum(ama birşeyler almadım). Turuncukasayı instagram da gördüm, birçok kişi uygun fiyatlı ürünler aldığını yazınca bende siteyi iyice araştırıp küçük bir alışveriş yaptım. Gayette uygun fiyata gelen bir nemlendirici ve pamuk. Diğerleri hediyeleri.. Avene nemlendiricim bitince yetersiz geldiğini düşünüp farklı markalar araştırdım. Benim için içerisinde temiz maddelerin bulunduğu , ayrıca hyaluranik asitin olduğu ürün olması yeterliydi. 
CUMLAUDE lab. Hydralaude emülsiyon spf 15 içeren bir nemlendirici.
Marka; deniz suyu ile formüle edilmiş, cildin hassasiyetini ortadan kaldırmayı vaad ediyor.
Yağlı ve hassas ciltler için güneş koruması içeren besleyici matlaştırıcı gündüz kremi. 
Kendi vaadlerinde; kılcal damarlar, akne probleminden kaynaklanan hassasiyet, nemsizlik gibi belirtilere savaşan bir krem olarak bahsediliyor. İçeriğinde structuel lipids( keten tohumu ve squalene; omega 6-3) ve hyaluronik asit içermesi beni etkiledi. 
Gelelim ürünün benim yüzündeki etkisine; 
Çok fazla kullanmadım ama genel olarak gerçekten matlaştırdığı doğru. Yağlı his asla yok, hemencecik cilt tarafından emiliyor. Nemlendirmesi uzun vadede nasıl olacak cildimde hassasiyete neden olacak mı hepsini tüpün son zamanlarına doğru instagram dan duyuracağım. Bu arada instagram hesabım ; mayaninrehberi .. 
Ürünün gerçek fiyatı 80tl idi ben 35tl ye aldım. 

Yorumlarınızı bekliyorum
SEVGILER
MR