26 Mayıs 2015 Salı

DERMOECZANEM'DEN GELEN HEDİYE PAKETİ(JANE İREDALE YAĞ DENGELEYİCİ BAZ,LAROCHE BB KREM, JANE FAR

MERHABA ARKADAŞLAR;

Bugün sizlere bana hediye gelen ürünler ve ilk izlenim yazısı yazmak istedim.
Dermoeczanem şık bir makyaj çantası içerisinde ürünler yollamışlar.(Teşekkür ediyorum)
Benim mineral ürünlere olan bağlılığımı az çok biliyorsunuz , mesleğimden dolayı da özellikle makyaj ve cilt bakım ürünlerinin içeriğini çok irdelerim.Artık dünyada grip gibi yaygınlaşan kanser gibi hastalıklara karşı tedbirli olmak gerekir .Cilt sonuçta her daim üzerinde oynadığımız tuval gibi.O bakımdan cildimize en temiz içerikli ürünleri kullanmak geleceğe yatırım!

Jane İredale yağ dengeleyici makyaj bazı
Öncelikle jane İredale, young blood gibi mineral makyaj ürünleri; gerçekten hem bakım yapan hemde cildi koruyan kapatan ürünler.Bu üründe;  jane İredale absense yağlı ciltlerde yağ kontrolü yapan baz.Yapısı bildiğimiz diğer bazlardan farklı kremsi formda.İki rengi vardı sanırım bana gönderdikleri koyu tonu:( çok renk vermiyo ama yine de açık rengi daha iyi olabilirdi.İçinden sünger çıkıyo kullanımını onunla yaptım.Vaatettikleri; yağ bezlerinin kontrolü,cildi kurutmadan yağ seviyesini dengeler,cildin doğal nemine zarar vermez.Gözenekleri pek gizlemiyor sadece bu konuda eksik ama yağ dengelemede iyi diyebilirim.
((Bu arada jane İredale glow time bb kreminin de çok methini duyuyorum ve okuyorum.Güzel bir ürünmüş en kısa zamanda deneyimlerimi sizinle paylaşacağım))
Yapısı bu şekilde mat sürdüğünüz anda kuruyo.

Jane İredale far; bu farın rengi benim hiç kullanmadığım renkler arasında.Ben kahve ve toprak tonları kullanıyorum,çok renkli farları sevmiyorum.Ama bununla bir makyaj yaptım.
Duruşu bu şekilde pigmentasyonu çok güzel.Jane İredale farlarını beğeniyorum ve uzun süre bozulmadan kalıyor. 
La roche posay bb krem duymuşsunuzdur.Bunu kullanamadım çünkü rengi çok koyu geldi cildime maalesef ama sizin için swatch yaptım.
Flaşlı çekim de bu şekilde ışıltılı sanki biraz, dokusu güzel hafif kapatıcılığı var.20 spf güneş koruması var ve cilde nem vermesi de artısı.

Bu arada size kısaca Dermoeczanem den bahsetmek istiyorum.Benim sürekli alışverişimi güvenle yaptığım bir online eczane, ama aradığınız herşeye ulaşabilirsiniz.Hemen hemen bütün markaların ürünleri var.Ayrıca sürekli kampanya yapıyorlar ve müşteriye gerçekten gereken değeri veriyorlar.Bazen aldığınız ürünlerin yanında hediye  gönderiyorlar ve fiyatları gercekten dışarıya göre çok uygun.Mutlaka ziyaret edin. 
Mineral makyaj ürünlerinin tüm markaları ve ürünlerini de yine aşağıdaki linki tıklayarak ulaşabilirsiniz ..

http://www.dermoeczanem.com/mineral-makyaj
  Dermoeczanem ailesine ürünler için teşekkür ediyorum.

Siz ne düşüyorsunuz , yorumlarınızı unutmayın der; güzel günler diliyorum..