17 Ekim 2015 Cumartesi

GRATİS ALIŞVERİŞİ VE SİVİLCE İLACI ALIŞVERİŞİ

Merhaba;

Bugün gratisde ikinci ürüne % 70 indirimi olduğunu görünce hazır bazı ihtiyaçlarım varken alayım dedim. 
 Garnier kusursuz makyaj temizleme suyu  13.90 tl idi iki tane alınca 18 gibi fiyata denk geldi. Bir tanesini karmadan yağlıya dönük mavi renkli olanın dan diğerini de hepimizin bildiği hassas ciltler için olandan aldım. Ben gayet memnunum. Zaten makyajımı temizledikten sonra mutlaka yüzümü yıkadığım için çok seçici değilim. Göz ve yüz için uygun bir temizleyeci. 
Head&shoulders şampuanları çok beğendiğimi hep söylerim. Bundan önceki kullandığım mentol ve elma özlü olanlar bitince bu kez sadece kadınlara özel( ne farkeder ki neyse) olanını aldım. Veee bundan da memnun kaldım; özellikle kokusu elmalı hariç diğer head&shoulders kokularından çok daha güzel. Belki kullananlar bilir head&shoulders 'ın değişik bir kokusu var hiç sevmem....:( onun dışında çok iyi temizliyor, mis kokutuyor, saçım çabuk yağlanmıyor, ağırlık yaptırmıyor, hacim veriyor .. 
Diş macunları da kampanyadaydı bakalım memnun kalacak mıyım ???? Ama SPLAT müthiş özellikle; love olanı tavsiye ederim. merak edenler yazısını Şuradan okuyabilirler .. 
Bu arada ben cildim için tonik almıyorum doktoruma özel solüsyon hazırlatyorum. Bu sayede cildimin yapısına ve durumuna göre içeriklerini yazıyo ve eczaneden yaptırıyorum gayet memnunum. 
Içeriğinde salisilik asit Gül suyu alkol ve adını hatırlayamadığım bir kaç önemli madde daha var...
Cildimi de bazen makyajdan bununla arındırıyorum çok çok iyi temizliyo, yüzümü yıkayıp tekrar bununla silince dahi kalan kirleri söküp atıyo. Clindoxyl jel bunu son zamanlarda çıkan sivilcelerim için yazdı doktor, bakalım işe yarayacak mı ??  Siz kullandınız mı , merak ediyorum yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok memnun olurum ...

Sevgiler 
MR