17 Mayıs 2015 Pazar

SPLAT DİŞ MACUNU

MERHABA SEVGILi BLOG OKURLARIM;

Bugün sizlere çok çok beğenerek kullandığım içeriği temiz, onu diğer diş macunlarından ayıran en sevdiğim özelliği ile sizlere sunacağım.
SPLAT LOVE DİŞ MACUNU

İçersinde SLS, FLORÜR, TRİKLOSAN,KLORHEKSİDİN, SAKARİNAT , ALKOL yokkk.Daha ne olsun?:) 
Benim en sevdiğim özelliği de ; diğer diş macunları ile dişimi fırçaladığımda ağız bitmeyen ağız kuruluğu.Sizde de oluyordur, dişinizi fırçaladığınızda ağzında o kimyasal doku kuruluk ve su içme duygusu..
Bu markada SLS olmadığından ağız kuruluğu yapmıyor.Ahududulu olan bu diş macunu jel kıvamında kırmızı renk.Ve gerçekten çok hoş bir nefes bırakıyo.Uzun süre sanki ağzınızda şekerli sakız varmışcasına ferah ve iç açıcı bir koku.
Bu markanın çok çok değişik içerikli olanları var.Dış ambalajları da çok çekici di mi? 
Bu diş macunu aynı zamanda uçuk oluşumuna engel oluyormuş.Onu bilemeyeceğim.içerisinde perilla tohum özü,meyan kökü ekstresi,doğal diasakkarit ve lizozim bulunmakta.Antienflamatuar ve antibakteriyal .
Diğeri ise; 
Bunu da babam için almıştım.Bunun özelliği diş minesi onarımı ve güvenli beyazlatma.Ağız içi ph ını korumaya yardımcı diş çürümesini engelleyici.Bunun etkilerini babam kullandıktan sonra  ondan öğrenip sizlerle paylaşırım.

Benim favorim love ama diğer çeşitlerini de deneyeceğim.Zaten sürekli aynı markanın aynı ürününü kullanmak iyi değil.Çünkü her marka diş macununa farklı bir ürün katıyor.Ağız ve diş mukozası hep aynı ürüne alışınca macunun etkisini göremiyorsunuz, benden tavsiye her macun bitiminde markayı değiştirin.
Fiyatlarına gelecek olursak 20-25 arası değişiyor.Ürünleri gratisde ve bazı eczanelerde bulabilirsiniz.
Siz ne diyorsunuz, daha önce SPLAT kullandınız mı? 
Yorumlamayı ve bloğuma üye olmayı unutmayın der ; Sağlıklı gülücüklerle dolu günleriniz olsun diyorum..