22 Ağustos 2015 Cumartesi

COSMETİCA ALIŞVERİŞİM

Cosmetica dan yaptığım minik alışverişimi; ürünleri biraz kullandıktan sonra yorumlamak istedim.  
Neutrogena ayak kreminden başlamak istiyorum ; bu kremi son zamanlarda sandalet ve terlik giymekten kuruyan ayaklarım için aldım. Banyodan sonra nemli ayağıma sürdüm sabah gerçekten yumuşacık yaptı. Uzun kullanımda ne olur bilmem ama ilk kullanımda iyi sonuç aldım 
Deborah 5in 1 arada extraordınary maskara hep merak ediyordum. Fiyatı 40tl olunca indirime girmesini beklerken Cosmetica da 17tl olduğunu görünce hemen aldım. Özellikle bu maskarada beğendiğim en önemli özellikler gerçekten; kalıcı, dökme akma yapmıyo, temizliği kolay.. Benim gözüm çok hassas olmasına rağmen asla tahriş etmedi. Ama şunu da belirtmek isterim çok Dolgunluk vermedi bende .Gerçi ben çok belirgin maskara sürmeyi sevmediğimden yoğun uygulamıyorum.
Fotoğrafdan detaylı görebilirsiniz genel olarak sevdim, en önemlisi gözümü tahriş etmemesiydi.
Diğeri ise art net far fırçası. Ben bu fırçayı çok sert buldum . Farı harmanlamak için daha yumuşak olan eklips fırçayı daha çok seviyorum. Açık ara benim uygun fiyatlı en sevdiğim fırça aşağıdaki eklips fırça ,yedekledim kendisini o kadar seviyorum..
Bence art netin bu fırçası çok müthiş değil kesinlikle.. Ben yumuşak fırçaları daha çok seviyorum.Uygulama sırasında cildi tahriş etmeyecek yumuşaklık her zaman favorim.  Eklipsin bu fırçasını bulursanız kaçırmayın derim müthiş sonuç çıkarıyo..
Ayrıca bu alışverişte sevgili Cosmetica sarı renk şal da yollamış, teşekkürler..

Yorumlarınız benim için çok değerli.
SEVGİLER