23 Nisan 2015 Perşembe

Babe ürünler


Merhaba; bugün sizler müthiş üçlü den bahsedeceğim.
İşte süper bir krem..    Babe Hydro Nutritive Creme su bazlı nemlendirici krem Spf 20, Babe markasının gündüz ve gece bakımı uygulamaları için geliştirdiği bir üründür. Babe Hydro Nutritive Creme Su Bazlı Nemlendirici Krem Spf 20 nemlendirme, besleme ve koruma konularında tam bir uzman görevi üstlenmektedir. Bu üçlü etkisi sayesinde cildin en çok ihtiyaç duyduğu alanlarda inanılmaz bir bakım görevi üstlenmektedir.

     Bu gelişmiş etkilerinin yanında babe Hydro Nutritive Creme Su Bazlı Nemlendirici Krem Spf 20 yüksek derecede güneş koruma etkisine de sahip bir üründür. Özellikle istenmeyen bölgesel renk koyuluğu durumlarında güçlü bir mücadeleci yapıya sahiptir.  Înanın sürer sürmez etkisini gördüm avene nemlendirimi çöpe attı diyebilirim.

İçeriği: 

  Güneş koruyucu filtre spf20, shea butter %2, Doğal nemlendirici faktör %0.50 jojoba yağı % 0.50 e vitamini % 0,25 saf hialuronic asit % 0,005
Kuru, normal ve hassas ciltler için uygun olan bu kremi ilk sürdüğüm anda yüzümde inanılmaz bir açılma canlılık hissi duydum ki kullanan arkadaşlarımda da aynı etki olmuş.ben çok memnun kaldım fiyatı da gayet uygun .

İşte bu gördüğünüz babe nin  soyucu peeling ürünü.Ben bu ürünü ilk kullanımdan itibaren severek kullanıyorum.cildi tahriş etmeden içimdeki minik patiküller ile temizliyor, güzel tarafı yüzü getirme kurutma yapmıyor.

Babe Stop Akn Eksfoliating Peeling Krem basit bir tanım ile fiziksel soyucu özelliği bulunan bir kremdir. Yağlı ve akneli cildin kurutucu bakım sonrası üzerinde kalan ölü hücreleri ve kiri arındırma konusunda oldukça etkili olabilmektedir. Babe Stop Akn Eksfoliating peeling krem cildi arındırıcı özelliğine ek olarak cilt yüzeyinde bulunan gözeneklerin açılmasına sebebiyet verir. Dolayısı ile sebum salgısını kontrol altında tutar.

      Babe Stop Akn Eksfoliating Peeling Kremin soyucu etkisi sayesinde cilt var olan pürüzlülüklerden kurtulmuş olur. Bu sayede daha canlı, açık renkli bir cilt görünümüne kavuşulmuş olur.Gerçekten etkili bir ürün tavsiye ederim.

Bu da süper güneş kremim, yine babe.

   Güneş konusunda özellikle unutulmaması gereken nokta insan cildinin kendini koruyabilen bir kalkan değil, yaşayan bir organizma olduğudur. Bu sebepten ötürü koruma kısmını bireyin kendisi sağlamalıdır. Bunu sağlarken de kendi cildinin yapısına uygun koruyucu ürün tercih etmelidir.

    Özellikle güneş ışınlarına karşı aşırı hassas ve alerjik yapıya sahip ciltlerde etkin güneş koruması sağlamak için babe Güneş Koruyucu Yüz İçin Yağsız Spf 50 Krem üretilmiştir. Babe Güneş Koruyucu Yüz İçin Yağsız Spf 50 Krem bu tarz cilt yapılarında çok yüksek koruma sağlamanın yanında yağsız bir bileşime sahip olmasından ötürü cildin reaksiyon göstermesine izin vermez. Cilt tarafından mükemmel şekilde emilim gösterecek şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca sakinleştirici ve tahriş etmeyen içerikler ile de zenginleştirilmiştir. Fiziksel, kimyasal ve bitkisel birçok filtre barındıran babe güneş koruyucu Yüz İçin Yağsız Spf 50 Krem suya karşı dayanıklıdır.

UVA ve UVB radyasyonuna karşı yüz için çok yüksek güneş koruması sağlar. Mat, parlak olmayan bir görünüm sağlar.
Foto yaşlanma ve cilt hasarını önler. Yatıştırıcı aktif maddeler ile zenginleştirilmiştir. Suya karşı dayanıklıdır. 

Karma, güneşe karşı toleranssız, yağlı ve akneye eğilimli ciltler için. Ben bu peelingi haftanın bir günü yapıp ardından nemlendiricisini sürüyorum ve yumuşacık capcanlı bir cilt oluyor.Bu aralar www.dermoeczanem.com sitesinde babe ürünlerde 3al 2 öde kampanyası var, kaçırmayın derim. Eğer sizde kullanmak isterseniz , yorumlarınızı ve sorularınızı bekliyor ve mutlu bir gün diliyorum...