23 Ekim 2015 Cuma

ANNAGASPİ BB KREM

Herkese mutlu cumalar ;;;

narecza.com tarafından gönderilerilen annagaspi bb kremi inceleyelim. 
Bu ürün bana gönderildiği süreden itibaren test ettiğim deneyimlerimi sizinle paylaşıyorum. Yapısı ve yüzde duruşu missha perfect cover a benziyor. 
Yapısı biraz kıvamlı akışkan değil. Ben bu ürünü hem yaz hem sonbahar da kullandım ve bu ürünün kesinlikle sonbahar kış ürünü olduğunu keşfettim. Yazın parlama yapıyo ve ciltte uzun süre durmuyor . Bu havalar da (soğuk sonbahar) özellikle açık tenliler için alternatif olabilir. 
 Duruşunu görelim sonra içeriği ve vaadleri hakkında konuşalım. 
Akşam flashlı foto.
Gündüz ışığında ki duruşu..

Şimdi ürün hakkında olumlu düşüncelerimden bahsedeyim ; grimsi bej rengi yüzdeki kırmızılıkları güzel kamufile ediyo ve 39 spf faktör gayet yeterli. Ve bu ürünü kullandığınızda altına güneş kremi ve nemlendirici kullanmanıza gerek yok. Içeriğinde  yeşilçay ve arbutin .Ciltte gözenekleri gizlediğini gözlemledim bu da içeriğindeki silikondan olsa gerek, içeriğinde bulunan başka bir madde; çinko oksit ( yatıştırıcı özelliği vardır) bunun için cildi yatıştırdığını söyleyebilirim. Bunun dışında beğenmediğim ve tavsiye etmediğim bir çok faktör var, bunlar;
1- içeriği temiz değil( PARABEN, talc,mineral yağ, glikol, silikon bulunmakta)
2.renk seçeneği geniş değil, ve sarı alt tonlu olanlar için uymayabilir 
3. Kalıcılığı çok iyi değil akşama kadar dağılma ve yok olmalar görebilirsiniz 

Benim ürün hakkındaki düşüncelerim bunlar, içeriği biraz temiz olsaydı missha muadili olabilecek iyi bir ürün olabilirdi .. 

Sevgiler
MR