20 Mayıs 2015 Çarşamba

NUXE IŞILTILI KURU YAĞ

Herkese Kocamann Selam olsun,,

Bugün sizlere çok dikkatinizi çekeceğini düşündüğüm ve bana da sürekli gelen nuxe ışıltılı kuru yağdan ve benim nasıl kullandığımdan,ayıracaaa kendi yaptığım makyaj çantalarımdan bahsedeceğim..

Uzun ismi Nuxe huile prodigieuse OR Kısaca ışıltılı kuru yağ.:)
 Dünyada her 1 dakikada bu üründen satılıyormuş biliyor musunuz?,,,belkide daha az zamanda..Bu yağ o kadar popüler ki ünlüler de dahil bir çok kişi bu yağın müptelası.Özellikle jennifer lopez bilirsiniz ışıltı kadını , bu ürünü en çok kullananlardan.
 Öncelikle çantalarımı göstereyim.
Ben daha çok bu çantaya firmalardan gelen ürünleri, kullanmadıklarımı daha doğrusu fırsat bulamadıklarımı koyuyorum.Diğer yeşil minik olan; çanta boy. Böyle artık kumaşlardan canım sıkılınca yapıyorum..
İçine bakacak olursak bu şekilde,, bayağı geniş, herşeyi koyuyorum çok yumuşak değil çanta çünkü; kumaşlar arasında ince keçe var.

Biz gelelim bu kuru yağa,ne işe yarar nasıl kullanılır?
Çok amaçlı bir yağ içerisinde 6 farklı bitki yağı içermektedir.%97.8 doğal bitki konsantresine sahip tek yağ. 
Bu yağ vücut , yüz, saç için kullanılabiliyor.Ben daha çok Elmacık kemiklerimin üzerine aydınlatıcı olarak kullanıyorum.Çoğu kişi fondotenine karıştırıp da kullanabiliyor.Özellikle yazın mayo veya bikini giydiğiniz zamanlarda bacaklarınıza göbeğinize kollarınıza bu yağ ile ışıl ışıl renk katabilirsiniz.
Dekolte bölgenize de özel gecelerde ya da istediğiniz her zaman sürebilirsiniz.Asla yağlı his bırakmıyor.Cilt tarafından hemen emiliyor.
İlk sürdüğüm hali.

Biraz daha yedirdim;))
Bu da son hali!!!! Kesinlikle silikon,koruyucu madde ve mineral yağ içermiyor. Vee benim en çok sevdiğim kokusu muhteşem tam çiçek bahar ne bilim ;ferahlık rahatlık herşey...portakal çiçeği Gül, müge, beyaz zambak, vanilya sedir ve amberin muhteşem uyumu.Kokusu o kadar beğenilmiş ki parfümü çıktı piyasaya..
Ben çok çok seviyorum.Yüze aynı zaman da nem desteği de var daha ne olsun.

Bence herkesin yaz için bavulunda olması gereken bir ürün. 
Siz ne düşünüyorsunuz..Yorumlarınızı bekliyorum.
Lütfen bloguma üye olmayı ve takibe almayı unutmayın!!  

Sevgiler....