13 Mayıs 2015 Çarşamba

Hamilton everyday face spf50+ güneş kremi

Merhaba;
Bugün sizlere hem yaz için güzel bir güneş kremi hemde mükemmel bir makyaj bazı özelliği taşıyan Hamilton everyday face güneş koruyucu kremden bahsedeceğim.Malum yaz kapımızda; artık yüzümüzde makyajı daha iyi tutacak hemde güneşten koruyacak ürün arayışlarımız başladı.Bunun için tek üründe ikisine de çözüm olacak güneş kremi tam da aradığımız şey.
Güneş kremlerinde hepimizin hoşlanmadığı o beyaz tabiri caizse (yoğurt) sürmüşcesine durumdan kurtulmak artık bu ürünle çok kolay.Hafif pembemsi mi desem çok çok açık ten rengi mi desem yada kırık beyaz renginde bu kremi sürerken nemlendirici sürüyormuş gibi hissediyorum.Kokusu o kadar hoş ki!Bu kremin vaadettikleri;Güneşten koruma,nemlendirme,matlaştırma.
Spf 80 gücünde üstün koruma sağlıyor.Yağsız,non-komedojenik,non-aknejenik.
Yağlı ve akneye eğilimli ciltte oluşabilecek parlamayı kontrol altına alarak ciltte mat ve pürüzsüz bir görünüm sağlıyor. 
Ben çok memnunum gerçekten vaatlerini yerine getiriyor.yazın yüzünüze kat kat ürünler sürmektense hem baz hem güneş koruyucu bu ürünü kullanabiliriz.Üzerine de hafif bir makyaj cildimize verdiğimiz zararı minimize edecektir.
Duruşu bu şekilde,yumuşacık ve hoş kokusu da ++sı ..
Ne diyorsunuz, ürünü beğendiniz mi? Siz yaz için hangi güneş kremlerini kullanıyorsunuz?
Yorumlamayı ve üye olmayı unutmayın der sağlıklı günler dilerim...