8 Mayıs 2015 Cuma

Gratis ve watsons anneler günü indirimden aldıklarım

Merhaba arkadaşlar; 
Bugün sizlere gratis ve watsonsda ki anneler günü indiriminden aldığım ürünleri tanıtmak istiyorum .
Nivea duşta kremleri çok merak ediyordum hemen alıp denedim.Şimdilik hoşuma gitti, çünkü banyodan çıkınca yumuşacık yapıyo vücudu ve tekrar nemlendirici sürmeye gerek kalmıyor. Ben normal ciltler için olanını aldım.Fiyatı 12.50tl ye düşmüştü sanırım.
Toni&guy deniz tuzu spreyi biliyorsunuz ben çok çok çok seviyorum.çok güzel bir kokusu var ve saçlarda doğal bir sabitleme yapıyo ve saçları çok güzel kokutuyor.eğer acele bir yere gidecekseniz ve banyodan çıkmışsanız hemencecik sık kurut git..fiyatı da 25tl ye düşmüştü, normalde 35-40arası.
The balm dan şu meşhur göz bazını alıp bende denemek istedim.bir defa sürdüm ama farın rengini canlı göstermekten başka birşey yapmıyo.gün sonunda far katlanma bölgelerine doluyor.İndirimden 18tl ye aldım gratis karta ekstra indirim vardı.Ayrıca the balmın balm shelter renkli nemlendiricisini aldım.hiççç aklımda yokken biran da karar verip aldım ve denedim özellikle real tech.fırçayla çok doğal ve hoş oldu.bununla ilgili detaylı yazımı ürünü biraz daha kullanınca yazmak istiyorum sizi, şimdiden yanlış yönlendirmeyeyim.
Maybelline bronz krem göz farını aldım bu farı çok beğeniyordum zaten.Kalıcılığı çok güzel ve özellikle yazın sadece bunu sürüp çıkabilirsiniz.Pratik bir ürün bence .
Ve son olarak da real technique fondoten fırçası aldım Buda bana 26civarı birşeye gelince kaçırmak istemedim ..sizde watsons ve gratis indirimde aldıklarınızı benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum..