29 Kasım 2015 Pazar

WATSONS ALIŞVERİŞİ( ORGANİX ŞAMPUAN, LISTERİNE)


Uzun zamandır kozmetik alışverişi yapmıyorum. Gereğinden fazla ürün olması hepimizin takıntısı olmasın tabiki, sonuçta kozmetiğin kralı da olsa zararlı biliyoruz bunu. Ama blogger ve youtuber ların mesleği kozmetik halini alınca gerekli gereksiz alışverişler oluyo maalesef . Neyse; bu sefer watsons dan manavdan alır gibi :) ihtiyacım olanları alıverip çıktım. 
Alışveriş yazılarını hemen yazmıyorum, kullandıktan sonra yazmanın daha yararlı ve doğru olduğunu düşündüğümden, bahsedeceğim ürünlerinin tamamını kullanarak görüşlerimi yazıyorum. Öncelikle Organix şampuanlarını çok merak ediyordum, özellikle bu full dolgunlaştırıcı ve uzatıcı özelliktekini görünce almaktan kendimi alıveremedim. Ürünü aldığım dan beri sürekli kullanmıyorum ya son şampuanlama da bir kez yada çok dolgun görünmesini istediğim günlerde iki kere olmak üzere kullanıyorum. Uzatıcı etkisi uzun vadede etkisini göstereceğinden üzerinde pek konuşmak istemiyorum, ama dolgunlaştırdığı gerçekten doğru!! Biraz sertleştiriyo saçı ama dökülme filan yapmıyo, bu şampuan uzun süre kullanıldığında saç diplerini güçlendirecek gibi geliyo bana (" göreceğiz" ) 
İçeriği de güzel, biraz pahalı evet ama ben %40 indirimden almıştım. Bir daha böyle indirim yakalarsam kesinlikle kaçırmam; bu markayı çok sevdim.
Ben ağız sularını severek kullananlardanım. Dişlerimi fırçalamak sanki eksik geliyo, ağız içinin heryerinde o temizlik ve ferahlık kesinlikle ağız sularıyla tamamlanıyo (bana göre) , lısterıne de ağız bakım ürünlerinde dünyaca ünlü ve kaliteli bir marka. Advanced white ürünü aynı zamanda dişlerin beyazlığında sağlıyor. Iddiası 2 haftada daha beyaz dişler!!! Peki yapıyor mu?????
Kesinlikle yapıyo, hem görevi olan ağız içini temizliyo, ferahlatıyor hem de her kullanımdan sonra daha beyaz oluyo dişler. Tadı ve kokusu keskin mentol değil fresh nane tadında. Ilk aldığınızda her ağız suyu gibi yakıyo ama sonra hemen geçiyo, ve şekerli bir tad kalıyo ağız da. Çok severek kullanıyorum mutlaka almanızı öneririm, kalıcılığı da süper bu arada. Uzun süre kalıcı nane kokusu temizliğini hissedebiliyorsunuz. 
Diğer ürün ise gözlük camı temizliyicileri.
Instagramdan takip edenler bilir, fotoğrafını paylaşmıştım;

Bu ürünü gözlük camı silmek dışında, telefonumu dezenfekte etmek için de kullanıyorum. Gercekten çok iyi temizliyo, parlatıyo. Ben telefon konusunda çok titizim; telefonlar para gibi her yerde elimizde, çantamızda,cebimizde masamızda... Özellikle; radyasyon alan ürünlerin diğer ürünlere göre daha çok toz çektiğini örneğin, evdeki televizyonlarınızdan görebilirsiniz. Telefon hem çok toz çektiği gibi aynı zmanda en çok bakteri bulunduruyor. Ve sürekli yüzümüzle temas ettiği için çok iyi temizlenmesi gerektiğini düşüyorum. Fotoğraf da bulunan mini cif temizleyici hediyeleriydi.:)

SEVGILER
MR