29 Ekim 2015 Perşembe

ESSENSE DUDAK KALEMİ

Merhaba; 
Bugün sizlerle sonbaharın dudaklarda ki en popüler renklerinden biri olan ; soft berry rengi essense dudak kaleminden bahsedeceğim. Öncelikle instagramda söylemiştim yazısı gelecek diye.
Bu fotoğraf da dudağımda olan renk.

Essense dudak kalemlerinin methini çokça okuyup izleyip dinlediniz biliyorum. Bende çok severek kullanıyorum, özellikle bu rengi  kesinlikle rujdan daha iyi ve kalıcı . Essense Rujları da çok seviyorum ama ben böyle renklerde yani böğürtlen tadında bordo ve kırmızı tonlarında kalemleri daha çok seviyorum. Dudakla bütünleşip daha doğal duruyo.koyu renk ruhlarda vıcık vıcık parlak renkleri sevmiyorum önermiyorum, gerçekten itici duruyo.
Sarı ışık da evde çekilen bir resim. 
Bu da gün ışığında çekilen.
 Ben çok seviyorum , kalıcılıkları birşey yiyip içince Tabiki kalıcı değil ama bunun dışında günü kurtarır. Yapısı yumuşacık, kalem olmasına rağmen dudakta kuruma yapmıyor çok az çizgilere dolabiliyor. Ama bunu da altına süreceğiniz lipbalm sayesinde sorundan saymazsınız. Ben çok beğeniyorum pahalı ürünlerle yarışır , bir dudak kalemine dünya  para vermeye gerek yok kanaatimce. çünkü; kalem için içeriği temiz diyen çok nadir bir iki marka var. 
Benim söyleyeceklerim bunlar kızlar bu arada kalemin rengi 05 soft berry .

Yorumlarınız çok değerli , lütfen düşüncelerinizi paylaşın. 

SEVGILER
MR