4 Temmuz 2015 Cumartesi

YVES ROCHER DUŞ JELLERİ

Merhabalar;

Yazılarıma iş gezisi münasebetiyle birazcık ara vermek zorunda kaldım. Bundan dolayıdır ki alışveriş yapmaya ve yeni ürünler tanıtmaya fırsatım olmadı. Ama şöyle bir fikir düşündüm; artıkkk sizlerle gezdiğim yerlerin ve yediğim farklı yemeklerin, giydiğim kıyafetlerin de ara sıra paylaşımını yapmak istiyorum( tabii siz isterseniz)
Bu fikrime ne diyorsunuz, eğer istiyorsanız bu tarz yazılar lütfen yorumlar kısmına yazmayı unutmayın. 

Gelelim benim sürekli kullandığım, her çeşidini edindiğim yves rocher duş jellerine..
Şuan elimde bunlar var emin olun tüm çeşidini kullandım çiçek kokulu olanların. Şu aralar favorim bio serisinden aloe vera lı olanı. Bio serisinin diğer serilerden farkı doğal içeriği daha fazla olması. Yüzde 99 bitkisel bir ürün. Kokuları çok çok güzel. Kalıcılıkları da diğer duş jellerine kıyasla daha kalıcı diyebilirim. Parabensiz olan bu duş jelleri sürekli tercihim. Özellikle banyo da doğal içerikli ürünlerin kokusunu ve vücuda verdiği yumuşaklığı daha çok hissediyorsunuz. Yani gönül rahatlığıyla kullanıyorum.
Yves rocher sürekli indirim yapıyor. Kampanyalarından faydalanmanızı öneririm, bazı özel günlerde bu duş jellerinde bir alana diğeri bedava olabiliyor. 
Şimdilik bu kadar, yeni ve daha güzel yazılarla tekrar buluşalım...
Sevgiler