14 Kasım 2015 Cumartesi

SUDOCREAM İLE TANIŞIN

                                        Merhaba;
Bugün herkes tarafından bilinen özellikle anneler iyi bilir; sudocream bebek bakım kreminin bilinenin dışında özelliklerinden bahsedeceğim. Cilt sorunlarıyla ilgili özellikle kızarıklık yaşayan arada akne veya pütürcük çıkartan ciltlerin kullanabileceği uygun fiyatlı alternatifler araştırmaya devam ediyorum. Ve mümkün olduğu kadar araştırıp içeriğindeki maddeleri inceleyip ( uzmanlık alanım) ve kullanıp tavsiyelerde bulunuyorum. En pahalısından en uygununa içeriği temiz ürün alternatifleri ile sürekli tanışıyorum ve bu sefer cildiniz de kızarıklık, tahriş ve pütürlerinizden ayrıca yüzeysel sivilce lekelerinizden kurtulmanız için sudocream i detaylı şekilde anlattım.
60 gr fiyat 14.50 küçük olan boyutu
Bence cildiniz yeterli ölçüde! 
Sudocream ; 
Içerisindeki en etkili madde çinko oksit , ikinci sırada lanolin( hipoallerjenik), lavanta kokusu var. Çinko oksit ciltte yatıştırıcı özelliği ile bilinmektedir. Özellikle bir çok ünlü güneş yanığı için bile kullanmıştır. 
Yapısı beyaz evet ama az sürüp dağıtırsanız özellikle akşam yatmadan sürerseniz çok daha iyi olacaktır.  
Gelelim benim sorunlarıma olan cevabına;
Cildim de soğuk havaların yarattığı kızarıklık ufak ufak sivilce izleri için yaklaşık 1 aydır kullandım. Tabi düzenli olmadı ama akşamları aklıma geldikçe ince bir tabaka halinde sürüp sabah yüzümü yıkadığım da gerçekten farkını hissedebiliyorsunuz. Kızarıklık yatışmış, yüzüm yumuşacık olmuş. Sivilce lekelerim de de ciddi boyutta açılma gördüm. İçerisinde kortizon yada PARABEN benzeri maddeler bulunmuyor. 
Ben çok memnun kaldım, dedim ya piyasa ki bir çok üründen çok daha iyi. Ayrıca bu ürün ağda tıraş gibi cildi tahriş eden durumlar içinde gönül rahatlığı ile kullanabilir. Pişik kremi olduğundan dolayı cilt bariyerini güçlendiriyor, iyileştiriyor. 
Ama çok büyük kıvamlar da kullanmayın az az alın gözenekli ciltler için akne yapma ihtimali de yok değil.

Sevgiler
MR