8 Ekim 2015 Perşembe

KAPATICILAR VE MAKYAJ

Merhaba arkadaşlar; 
Bugün sizlerle benimde sıklıkla kullandığım sadece kapatıcılarla yaptığım makyajımdan bahsedeceğim. 
Öncelikle şunu söylemeliyim ki bu makyaj da öncelikle cildimi çok iyi bir nemlendirici ile nemlendirdim. Çünkü kapatıcılar bu şekilde cilde daha iyi oturuyo. 
Hemen sizlere favori kapatıcılarımdan bahsedeyim öncelikle; 
Soldan sağa maybelline , note, loreal den markalarından aldığım ve renk skalası ve yapısı farklı kapatıcılarım bunlar. 
Öncelikle maybelline çok uzun zamandır kullandığım kapatıcılardan, nedense her gidişimde bundan alıyorum. Bayağı bereketli bi ürün. Yapısı diğer kapatıcılarla aynı fakat note ile karşılaştırırsam note çizgilere daha azzz dolarken maybelline hemen gözeneklere yerleşiyor. Bu açıdan maybelline yüzde çizgilerin daha az olduğu yerlere, sivilce izleri için örtücü olarak kullanıyorum. Note markasının bu ürünü gerçekten muhteşem diyebilirim. Ilk aldığımda renginin grimsi opak rengi beni çok korkutsa da kullandıkça ürünün tenimle bütünleştiğini ve çok iyi aydınlattığını gördüm. Sizde hemen korkmayın gerçekten biraz bekleyince ciltle bütünleşiyor. Loreal kapatıcı ile bu sene tanıştım( geç oldu ama:) ) rengini bilerek en koyu olanı aldım . Kontür yapacağım yerlere kullanmak için. Genel olarak güzel bir ürün ama miktarı çok az kullanmama rağmen hemen bitecek :( ve en koyu renk olmasına rağmen turuncu alt tonu beni rahatsız etti. Bu renk bi daha almayacağım kesin!! neyse gelelim bu ürünleri cildimde nerelerde kullandığıma; 
Komik bulabilirsiniz ama şimdilik bu şekilde göstermemin daha uygun olduğunu düşündüm. Renkleri 3 şekilde ayırdım ve hangi ürünü yüzün neresine kullandığımı gösterdim. 
Gerçekten bu şekilde kullandığınız da yüzde uzun süre bozulmadan kalıyorlar, fondotene göre daha kalıcı oluyo diyebilirim( benim Fondotenim için benim gözlemim) 
Bi deneyin derim, benim sizlere önerim şimdilik bunlar. 
Sürpriz dolu yeni yazımda görüşmek üzere.. 
Sevgiler