5 Ağustos 2015 Çarşamba

BUGÜNÜN DOĞAL MAKYAJI( UYGUN FİYATLI ÜRÜNLERLE)

Merhabalar;
Bugün sizlere çok doğal duran yazın içinde sıcağı da yansıtan kahve tonlarında makyaj yaptım, umarım beğenirsiniz. Ayrıca bazı favori ürünlerimi de sizlerle paylaşacağım, umarım yararlı olur...

Şu aralar en favori ten ürünüm the balm shelter.. Kendileri bu yazın keskin sıcağında gün boyu cildimde oksitlenmeden ve bozulmadan duruyor. Sivilce sorunu da ayrıca yaşamadım. Rimmel stay matte transparan pudra zaten mükemme!!, üzerini bununla sabitlediğim bb kremin kalıcılığını da artırmış oldum. Göz makyajımda gölge için the balm paletinden kahve ton daki şu farı kullandım. 
Daha sonra Tabiki maybelline color tattolardan bronz rengi çok az göz kapağıma uyguladım ve dağıtma fırçamla iki rengi karıştırdım. Göz kalemi olarak annemden yadigar:) mor renkte bir göz kalemi kullandım. Kirpiklerim için note marka olan maskarayı buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz,

Maskarayı kullandım.
Yanaklarım için Tabiki vazgeçilmezim olan the balm hot mama allığı kullandım . Bu allığı çok çok seviyorum içersinde hafif ışıltılar gerçekten mükemmel. Tatilde bronzlaştığım tenime aydınlatıcı olarak note terracotta ışıltılı pudrayı kullandım.
Duruşu ve kokusu çok güzel olan bu pudrayı aynı zamanda gözümün pınarlarına yakın olan bölgeye ve gözümün tam üst orta kısmına da kullandım kiii sonuç mükemmel. Ve Tabiki pudralı ürünler kullandığımdan dolayı yüzüme avene termal suyu sıkıyorum ve ıslak bir görüntü;))))
Dudaklarım için de golden rose'un vazgeçemediğim ruju olan 50 numara kahve ruju.. 
Ve sonuçççç
Işık ve kameradan dolayı ayrıca günün akşam üstünde  net olmayan bir fotoğraf oldu, ama yine de ne kadar doğal ve canlı bir ten olduğu anlaşılıyordur umarım.Flaş ve gün ışığında daha belirgin ve ışıl ışıl bir makyaj ..
Yukarıdaki ürünler hepinizin ulaşabileceği uygun fiyatlı ürünler ve hepsi mükemmel...
Beğendiyseniz yorumlarınızı bırakmayı ve beni takip etmeyi unutmayın der, kucak dolusu sevgilerimi iletirim.....